Bli med på laget!

Nå søkjer vi etter fleire folk til seinsesongen!

Servitør:

Du er glad i folk! Vil gjera matopplevinga til gjestane så bra som råd.

Arbeidetbestår i å ta imot gjestar, presentere meny og gje råd om drikke til. Servering, prate med gjestane, hjelpe kollegaer, yte god service og vera hotellet og kjøkenet sitt andlete mot gjestane. Opplæring og oppfylgjing vil bli gjeve.

Det er ein fordel om du er over 18, men ikkje noko krav. Kjennskap til restaurant og servering frå før er også eit pluss.

Det viktigaste er at du har godt humør og vil strekkje deg langt for at gjesten skal trivast.

Oppstart august.

Reinhald:

Du er av dei viktigaste vi har i arbeid! Effektiv og nøye og god på å samarbeide med kollegaer. Du smiler gjerne til gjesten og helsar blidt. Du vil få god opplæring frå trivelege kollegaer.

Oppstart august.

 

Frokostkokk:

Du vil ha ansvar for frukostbuffeten, før under og etter frukosten. I tillegg hjelper du til med oppvask og rydding av bord. Du pratar engelsk eller eit nordisk språk og er både sjølvstendig og god på samarbeid.

Oppstart august.

Spørsmål og søknad kan sendasttil heidrun@fossheimhotel.no