Matopplevingar og menypakkar 2019

Lom er kjent for sin rike mattradisjon
og har fostra nokre av landet sine fremste kokkar.

"Stuttreist" mat er i tida og
kokkane tenkjer lokalt i val av leverandørar og brukar i størst
mogleg grad råvarar frå lokale gardar, fiskevatn og fjell. 



Hotellvertskapet Svein og Heidrun Garmo set gjerne saman ei vinpakke som
passer perfekt med dei ulike smakane i menyen.

Fossheim Meny

Menypakke 3 Retter

3 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.

Fra kr.1165 pr. person i dobbeltrom

Menypakke 4 Retter

4 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.

Fra kr.1250 pr. person i dobbeltrom

Menypakke 6 Retter

6 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.

Fra kr.1390 pr. person i dobbeltrom

Menypakke 8 Retter

8 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.

Fra kr. 1680 pr. person i dobbeltrom. 

NB! Må bestillast min. 2 dagar før

Menypakke Rype

4 rettar rype meny inkludert overnatting og frukost.

Fra Kr.1370 pr. person i dobbeltrom