Lom er kjent for sin rike mattradisjon
og har fostra nokre av landet sine fremste kokkar.
"Stuttreist" mat er i tida og
kokkane tenkjer lokalt i val av leverandørar og brukar i størst
mogleg grad råvarar frå lokale gardar, fiskevatn og fjell.
Hotellvertskapet Svein og Heidrun Garmo set gjerne saman ei vinpakke som
passer perfekt med dei ulike smakane i menyen.
N.B. Vi har diverre ikkje middagsservering sundagar og måndagar i mai og juni. Unntak er sundag 31.5
3 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.
Fra kr.1205 pr. person i dobbeltrom
4 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.
Fra kr.1290 pr. person i dobbeltrom
6 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.
Fra kr.1460 pr. person i dobbeltrom
8 rettar Fossheim meny inkludert
overnatting og frukost.
Fra kr. 1700 pr. person i dobbeltrom.
NB! Må bestillast min. 2 dagar før
4 rettar rype meny inkludert overnatting og frukost.
Fra Kr.1395 pr. person i dobbeltrom