Takk!

Tusen takk til alle som kjem!

Vi er overvelda!

Det har vore ein fantastisk start sidan vi opna 21. mai, og vi rekk ikkje ta unda alt av telefonar og epostar sjølv om vi så gjerne vil! Leveransar er forsinka, varer er utselde veke på veke, men heldigvis har vi mange lokale leverandørar som stiller opp og kjem nesten på dagen. Men vi vil takke dykk gjestar. -takk for tålmodet! Takk for at dykk held avstand og brukar handsprit. Og takk for at dykk har forståing for at ikkje alt er som det vanlegvis er. Vi set umåteleg stor pris på at dykk kjem!

Sjølvsagt vil vi at både gjestar og tilsette skal føle seg trygge, og fylgjer alle retningsliner slik at du kan slappe av og nyte av maten, atmosfæra og naturen rundt.

Nokre ting er annleis nå på Fossheim, grunna dagens situasjon. Vi har ikkje all bemanninga vår på plass og kan ikkje ha mange menyar å velge i, men dykk skal bli mette! Vi har begrensa plassar i spisesalen, og har  servering ved borda til frukost i staden for frukostmeny å bestille frå.

Vi har fleksible avbestillingsreglar, så du kan trygt planlegge sommarferien din innom oss. Spør oss gjerne om tips til kva du kan gjere eit par dagar i Lom, eller bla deg gjennom aktivitets-sidene våre her. -vi lovar deg at det er noko for alle.

Velkomen!