Bakgrunn
Booking Nyhetsbrev Facebook

Logo invers

Fossheim hotell
Lom 2688, Norway.
Tlf: 61 21 95 00

Booking
Kontakt oss English

        

 

Aktiv i Lom logo

Spennande aktivitetar for heile familien, -utfordringar for både store og små. På 1000 moh ved foten av Galdhøpiggen og inngangen til Jotunheimen Nasjonalpark ligg Galdhøpiggen klatrepark med utsikt utover Bøverdalen. Les meir om Aktiv I Lom her

 
 Brimiarne

Arne Brimi

Vianvang er min draum. Draumen om å ha sitt eige. Draumen om å kunne ta folk inn i noko spesiellt, eit grenseland mellom eventyr og verkelegheit. Draumen om å gjera noko heilt spesiellt med måltidet. 

"Eg ynskjer at du skal oppleve Vianvang som ei kjelde å ause av, ikkje berre for å bli mett, men for å kunne reise heim med kunnskap om samanhangar som knyter kvar og ein inn i den naturlege veven som vi er ein del av."

Les meir om Arne Brimi og Vianvang her

 
 Brimiland vertikal

Brimiland er ikkje fysst og fremst noko geografisk område, snarare ein ide -eindraum. Ein draum om å kunne dela opplevingar saman, kjenna nærheit til naturen,og til råvarane som den gjev.

Les meir om Brimiland her

 
 990029946

Fra Juvasshytta har det vært ført turer til Norges høyeste fjell i over 120 år. Ifotspora til pioner Knud Vole har vi daglige turer til toppen fra 1. juni til midten avseptember. Våre førere tar gjerne oppdrag for grupper og familier som ønskeregen føring til Galdhøpiggen. 

Les meir om Juvasshytta her

 
 Logo

I opplevelsesriket Lom og Skjåk er mulighetene til spennende aktiviteter og fantastiske naturopplevelser nærmest utallige. LS Adventure er en allsidig opplevelsestilbyder med et bredt spekter av aktiviteter til vanns og til lands gjennom hele året. 

Les meir om Lom & Skjåk Adventure her

 Mimisbrunnr logo cmyk

I Klimapark2469 – Mímisbrunnr ved Juvfonna innunder Galdhøpiggen får duenestående innsikt i klimaendringer siden siste istid. Du vil se og oppleve og fåinformasjon om mange ulike tema, og en 70 m lang istunnel gir deg mulighet til åfå nærkontakt med over 6000 år gammel is!

Les meir om Mímisbrunnr og Klimapark 2469 her

 
Vektorisert logocopy original  

Noe av det viktigeste for oss er å gjennomføre aktivitetene med få deltakere per veileder. Dette gir forutsetninger for god kommunikasjon, sikkerhet oghandlefrihet.
Vi gjennomfører ulike aktiviteter rundt om i landet, hvor formidling av lokal kulturog egenart også er en del av helheten. Vi har fokus på gode matopplevelser,særegne overnattingssteder og guidede turer og aktiviteter.

Les meir om Naturopplevingar her

 Skjermbilde 20111018 kl. 16.17.34 Norsk Fjellmuseum ligg i Lom nasjonalparklandsby. I museet kan du oppleve spennende utstillingar om naturen og bruken av fjellet, norske høgfjell og nasjonalparkar i Noreg. I nasjonalparksenteret gir vi informasjon om aktivitetar og turar i Lom og nasjonalparkane Jotunheimen, Reinheimen og Breheimen. Les meir om Norsk Fjellmuseum og Nasjonalparksenter her 
 Norskeakevittersvenner logo

Norske Akevitters Venner (NAV) er en kulturorganisasjon som skal utvikle kunnskapen om de norske akevittene, skape synergi mellom norsk mat og akevitt, og ikke minst øke antallet gode møter rundt bordet. 

Fossheim Hotell er autorisert serveringssted for norsk, fatmodnet akevitt med minimum 10 norske, fatmodnete akevitter, kunnskap om norsk akevitt og om
særpreget basert på potetsprit, kryddertradisjoner og fatlagring.

Les meir om Norske Akevitters Venner her

 
 Rauberg logo

På Raubergstulen finner dykk Jotunheimen Hestesenter, her tilbyr vi rideturar kvar dag etter avtale.

Islandshestane våre er gode turkameratar som tek dykk med på fine turar i naturskjønne omgivelser under kyndig veiledning frå guidane våre.

Her kan alle bli med, både store og små og både dei med og utan erfaring.
Les meir om Raubergstulen og Hestesenteret her