Bakgrunn
Booking Nyhetsbrev Facebook

Logo invers

Fossheim hotell
Lom 2688, Norway.
Tlf: 61 21 95 00

Booking
Kontakt oss English

        

Matopplevingar og gourmetpakkar

 

Lom er kjent for sin rike mattradisjon og har fostra nokre av landet sine fremste kokkar.

"Stuttreist" mat er i tida og kokkane tenkjer lokalt i val av leverandørar og brukar i størst mogleg grad råvarar frå lokale gardar, fiskevatn og fjell. 

Hotellvertskapet Svein og Heidrun Garmo set gjerne saman ei vinpakke som passer perfekt med dei ulike smakane i menyen. 

 

Skjermbilde 20150605 kl. 10.37.03

 

Gourmetpakke 3 rettar Fossheim meny

3 rettar Fossheim meny inkludert overnatting og frukost.

Fra kr.1100 pr. person i dobbeltrom

Denne vekas meny kan du sjå her

 Skjermbilde 20150605 kl. 10.37.26

 

Gourmetpakke 4 rettar Fossheim meny

4 rettar Fossheim meny inkludert overnatting og frukost.

Fra kr.1200 pr. person i dobbeltrom

Denne vekas meny kan du sjå her

 

Skjermbilde 20150605 kl. 10.39.32 

Gourmetpakke 6 rettar Fossheim meny

6 rettar Fossheim meny inkludert overnatting og frukost.

Fra kr.1355 pr. person i dobbeltrom

Denne vekas meny kan du sjå her

Skjermbilde 20150605 kl. 10.43.41

Gourmetpakke 6 rettar Fossheim meny

8 rettar Fossheim meny inkludert overnatting og frukost.

Fra kr. 1645 pr. person i dobbeltrom

Denne vekas meny kan du sjå her

Skjermbilde 20150605 kl. 13.20.00

Gourmetpakke Rype

4 rettar rype meny inkludert overnatting og frukost.

Fra Kr.1300 pr. person i dobbeltrom

 

Kjøkkenet følgjer årstidene og nyttar råvarer knytt til dei ulike sesongane.

Her på Fossheim tenkjer vi lokalt og nyttar i størst mogleg grad råvarer frå lokale gardar, fiskevatn og fjell. 

 

Rypemeny

 

Spekeskinke frå

Skjåk med salat

***

Tessefisk med kremsaus

***

Rype på Fossheim sin måte

***

Moltesuppe med piska Rørosrømme

 

Vinar

 

Riesling Trocken, Rheingau Leitz

***

Bourgogne Blanc. Dom. Michelot

***

Muga Reserva. Rioja

 

 

Bestill på tlf. 61 21 95 00 eller epost: resepsjon@fossheimhotel.no